Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει να «πιέζει» για Λουκάκου η Ίντερ

Η Ίντερ έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να αποκτήσει τον Ρόμελου Λουκάκου από την Τσέλσι και οι «μπλε» δέχτηκαν ακόμη μια πρόταση από τον ιταλικό σύλλογο.

Το θρίλερ ανάμεσα σε Ίντερ και Τσέλσι για την μεταγραφή του Λουκάκου συνεχίζεται. Η ιταλική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση, ώστε να βρεθεί επιτέλους η «χρυσή» τομή και ο Βέλγος επιθετικός να μετακομίσει στο Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «νερατζούρι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στους «μπλε» του Λονδίνου και οι δύο πλευρές θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρεθεί η λύση που θα ικανοποιεί και τους δύο.

Η Τσέλσι από τη μεριά της, έχει κάνει γνωστό πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό και θέλει άμεσα να τον παραχωρήσει, με ένα όμως ικανοποιητικό για αυτήν ποσό, κοντά στα 40 εκατ. ευρώ.

Πάντως το γεγονός πως, ο Λουκάκου θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και αφήνει το ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας, ανοίγει το δρόμο για την Ίντερ και σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ