Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πόλο: Εθνικές Ομάδες για κάθε τύπο πρωινού ξυπνήματος στη Φουκουόκα

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Φουκουόκα είναι εδώ και το ίδιο συμβαίνει και με τα προγράμματα των Εθνικών μας Ομάδων στο άθλημα της υδατοσφαίρισης που συμμετέχουν σε αυτό.

Η καρδιά του ελληνικού πόλο, που αυτή τη στιγμή διαπρέπει στην Ποντγκόριτσα, χτυπάει κάπου πολύ πιο μακριά από τη χώρα μας και συγκεκριμένα σε αυτή του ανατέλλοντος ηλίου και τα εδάφη της Φουκουόκα.


ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ;

Στην πρωτεύουσα του Μαβροβουνίου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων (U15) στους ημιτελικούς του οποίου προκρίθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τη νίκη του με 6-15 επί της Ισπανίας. Επόμενοι αντίπαλοι μας μάλιστα είναι οι οικοδεσπότες στον δεύτερο κατά σειρά ημιτελικό που κλείνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας.


Η ιαπωνική πόλη φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήδη από χθες και θα το κάνει μέχρι τις 30 Ιουλίου όταν και αυτό θα ολοκληρωθεί. Ενώ όσον αφορά τις ελληνικές συμμετοχές, τα τμήματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης έκαναν την αρχή σήμερα τα ξημερώματα με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να ακολουθεί στις 13:30.

Σχετικά με την υδατοσφαίριση τώρα, από αύριο αναμένεται να φορέσουν επίσημα το σκουφάκι τους οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν κατά σειρά Νότια Αφρική, Αργεντινή και Ιταλία.

Για να ακολουθήσουν οι άνδρες και οι αγώνες με Αυστραλία, Καζακστάν και ΗΠΑ στην πρώτη φάση που ανοίγει τον δρόμο για ένα καλό πλασάρισμα στα νοκ άουτ και ακόμα μια διάκριση για το πιο αδικημένο άθλημα στη χώρα μας.

Είναι σημαντικό, κλείνοντας να επισημάνουμε ότι ο προπονητής του ανδρικού τμήματος, Θοδωρής Βλάχος, στερείται των υπηρεσιών του πολύπειρου περιφερειακού Άγγελου Βλαχόπουλου, ο οποίος απουσιάζει λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ