Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μπαμ» και «μπουμ» οι κουμπουριές!!

Μπαμ και Μπουμ οι κουμπουριές, φυτεύεις βόλια στις καρδιές… τραγουδούσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το 1985, στο τραγούδι «Η Μαλάμω» που συνέθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

 

Τι σχέση έχει θα μου πείτε το τραγούδι αυτό με τον αθλητισμό; Μεγάλη σχέση, καθώς κάθε χρόνο στη θερινή περίοδο των μεταγραφών σε όλα τα αθλήματα, έχουμε ορισμένες ομάδες που πετυχαίνουν τεράστιες μεταγραφές και δημιουργούν μεγάλες κινήσεις ενίσχυσης και επένδυσης για τους στόχους που αυτές θέτουν, όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Μία από τις πρωταγωνίστριες του καλοκαιριού στο ποδόσφαιρο είναι η Γαλατασαράι, η οποία έπειτα από την απόκτηση του Ισπανού Ανχελίνο ως δανεικό από τη Λειψία και τον γνωστό μας από τον Ολυμπιακό, Σέντρικ Μπακαμπού, έφερε στην Κωνσταντινούπολη τον σπουδαίο Αργεντινό φορ, Μάουρο Ικάρντι, αλλά και τον εξαιρετικό Ιβοριανό στράικερ, Γουίλφριντ Ζαχά!!

 

Αυτό αποδεικνύει για πολλοστή φορά, πως όποια ομάδα παγκοσμίως βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, φέρνει και τους ανάλογους αθλητές στον σύλλογό της, ανεξαρτήτως αν αγωνίζεται σε δυνατό πρωτάθλημα ή σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Απλά τα πράγματα, δίνεις χρήμα κάνεις ομάδα και φυσικά… ότι πληρώνεις, παίρνεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ