Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο Λιβάι Γκαρσία αποδεικνύει καθημερινά την αξία του

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη νέα αγωνιστική περίοδο και αποδεικνύει καθημερινά γιατί γίνεται τόσο ντόρος γύρω από το όνομά του.

Από τις προπονήσεις, μέχρι τα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει έως τώρα η ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία εντυπωσιάζει και αποτελεί το κέντρο της προσοχής όχι μόνο για την Ένωση, αλλά και για ομάδες του εξωτερικού.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, κάνει το σκοράρισμα να φαίνεται σαν μια απλή υπόθεση. Τα τρία γκολ απέναντι στην υψηλού επιπέδου Σαχτάρ Ντόνετσκ και τα δύο γκολ στη χθεσινή αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με αντίπαλο τον Βόλο, δείχνουν την ποιότητα του ποδοσφαιριστή, το πόσο συγκεντρωμένος είναι στο στόχο του και φυσικά την ψυχολογία του, που βρίσκεται στα ύψη.

Και πως να μη βρίσκεται άλλωστε, όταν επικρατεί ένας πανικός γύρω από το όνομά του, με ομάδες να προσφέρουν στην ΑΕΚ ποσά άνω των 20 εκατ. ευρώ και αυξήσεις στις αποδοχές του ίδιου του επιθετικού της Ένωσης.

Αν η ΑΕΚ, αλλά και ο παίκτης μπορέσουν να «εκμεταλλευτούν» όλη αυτή τη κατάσταση, τότε θα βγουν κερδισμένοι και οι δύο.

Από τη μία η Ένωση, ξέρει πως διαθέτει ένα φορ «κόσμημα», που μπορεί να την οδηγήσει μακριά στην Ευρώπη, αλλά ακόμα και αν πουληθεί θα της φέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ από την άλλη ο Λιβάι Γκαρσία γνωρίζει πως αυτή είναι η ευκαιρία του, ώστε να φανεί το όνομα του ακόμη περισσότερο και έτσι να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Η απόδοση του Γκαρσία λοιπόν, είναι αυτή που θα καθορίσει το πόσο θα ευνοηθούν τόσο ο ίδιος, αλλά ταυτόχρονα και το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ