Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Isco Alarcon: Μετακομίζει σε γνώριμα μέρη

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Real Betis για έναν χρόνο θα είναι ο Isco Alarcon, με τον παίχτη να έχει είδη περάσει ορισμένες από τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 31χρονος Ισπανός επιστρέφει στην πόλη Sevilla, αλλά αυτήν την φορά έρχεται για λογαριασμό της Betis. Ο Isco από τον Δεκέμβριο είχε μείνει χωρίς ομάδα, καθώς οι παράγοντες της Sevilla δεν ήταν ευχαριστημένοι από την απόδοσή του με αποτέλεσμα να τον αποδεσμεύσουν από την ομάδα. Λίγες μέρες μετά, η Union Berlin ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον παίχτη για να τον φέρει στην ομάδα της, αλλά τελευταία στιγμή, η ομάδα αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου του παίχτη, με αποτέλεσμα ο Isco να μείνει χωρίς ομάδα.

Επτά μήνες μετά, ο Isco βρίσει ένα συμβόλαιο και πάλι στην πόλη της Sevilla, αλλά αυτήν την φορά για λογαριασμό της Real Betis. O Manuel Pellegrini ήθελε να τον φέρει στην ομάδα και δεδομένου πως ο Ισπανός δεν είχε άλλες προτάσεις, δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα να τον πείσουν να έρθει, αφού ομάδα και παίχτης τα βρήκαν και οικονομικά μεταξύ τους.

Ο Isco έχει περάσει ένα μέρος των ιατρικών εξετάσεων και τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωσή του από την ομάδα.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ