Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Το παιδομάζωμα συνεχίζεται

Μια ακόμα προσθήκη είναι γεγονός για την ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης που δίνει τόπο στα νιάτα σε αυτή την ιστορική επανεκκίνηση που επιχειρεί.

Μετά τους Οικονόμου, Φουντούκα και Μπατζιλή τη φανέλα των ΥΛΤΕΞ θα φορέσει και ο Γιάννης Θάνος. Ο Σερραίος αμυντικός που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός των ορίων της ιδιαίτερης πατρίδας του φέρνει στη νέα του ομάδα μια ακόμα ισχυρή προσωπικότητα, καθώς παρατηρώντας το βιογραφικό είδαμε όπως και εσείς παρακάτω ότι έχει διατελέσει αρχηγός στα τμήματα υποδομής της ΠΟΣ 2000. Κλείνοντας πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Θάνος μεταβαίνει στη συμπρωτεύουσα ως ένας εξ αυτών που ξεχώρισαν στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία των Σερρών.

Η ανακοίνωση των ΥΛΤΕΞ:

“Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Θάνο για την σεζόν 2023/24.

Ο 21χρονος αμυντικός θα ενισχύσει την προσπάθεια μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Sport Village των Σερρών το 2009 και έμεινε εκεί ως το 2015. Τη διετία 2016 – 2018 διετέλεσε αρχηγός στον ΠΟΣ 2000, ακαδημία της οποίας η μεγαλύτερη ομάδα συμμετείχε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τη σεζόν 2018-19 την πέρασε στην FC SERRES (πρώην Εθνικός Γαζώρου) ενώ τη διετία 2019 – 2021 πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σεζόν με την ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ πρωταγωνιστώντας στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία των Σερρών.”

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ιστορικής ομάδας των ΥΛΤΕΞ. Οι άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής κάνουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν, υπάρχει μεγάλη οργάνωση στην ομάδα. Ευελπιστούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ