Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Allan Saint-Maximin: Αποχωρεί από το St. James Park (Video)

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Al Ahly με κάθε επισημότητα είναι ο Allan Saint Maximin, καθώς ο Γάλλος εξτρεμ τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Σε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή κινήθηκε η Al Ahly. Ο Allan Saint-Maximin αποχωρεί από την Newcastle United μετά από 4 χρόνια παρουσίας με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο 26χρονος Γάλλος αποκτήθηκε το 2019, όταν τότε οι ‘’Καρακάξες’’ δαπάνησαν 18.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Γαλλική OG Nice. Ο Saint-Maximin αγωνίστηκε σε συνολικά 124 αγώνες με την φανέλα της Newcastle μετρώντας 13 γκολ και 21 ασίστ.

Η Al Ahly τον είχε βάλει ‘’στο μάτι’’ εδώ και μέρες. Στο τέλος η ομάδα από την Σαουδική Αραβία ήρθε σε πλήρη συμφωνία τόσο με την Newcastle, όσο και με τον Saint-Maximin και η μεταγραφή του θεωρούνταν δεδομένη, καθώς ο παίχτης είχε είδη περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Το μόνο που μένει πλέον είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα ισχύει μέχρι το 2026.

Μετά τους Edouard Mendy, Roberto Firmino και Riyad Mahrez, η Al Ahly προσθέτει στο δυναμικό της ακόμα έναν σημαντικό παίχτη.

Με ένα βίντεο αφιέρωμα, ο Allan Saint-Maximin αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας.  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ