Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τα δεδομένα πριν την προετοιμασία!

Πλησιάζοντας στον μήνα Αύγουστο, άπαντες στις τάξεις της Νίκης Βόλου άρχισαν να μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας. Ήδη μέσα στην εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν επίσημα στο ρόστερ θα κληθούν να περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις πριν πατήσουν το χορτάρι.

Η «πρώτη» επίσημη προπόνηση των «κυανολεύκων» αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου και σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, το «Παντελής Μαγουλάς».

Οι «σίγουροι»:

Από το περσινό ρόστερ οι παίκτες που είχαν διετές συμβόλαιο και συνεχίζουν είναι οι εξής: Μπουργάνης, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κάσσος, Τοπαλίδης, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Τζιώρας. Επίσης ανανέωσαν με τη Νίκη για ακόμα έναν χρόνο οι Ανδρέου και Κρητικός.

Οι «αμφίβολοι»:

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους ποδοσφαιριστές που ναι μεν έχουν διετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Πρόκειται για τους Τσουκαλά, Μέτσε και Κριμιτζά, το μέλλον των οποίων λογικά θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι «μεταγραφές»:

Ο μοναδικός που έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ μέχρι στιγμής είναι ο αμυντικός Απόστολος Στίκας.

«Κλεισμένοι» θεωρούνται τόσο ο πολύπειρος τερματοφύλακας Θανάσης Γκαραβέλης, όσο και ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ-χαφ Ζοζέφ Ναά!

Επιπλέον η Νίκη Βόλου βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον νεαρό γκολκίπερ Βασίλη Κραβαρίτη, ο οποίος είναι Βολιώτης και πέρσι αγωνίστηκε στη SL2 με τη φανέλα της Καλλιθέας όπως επίσης και με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Λίταινα ο οποίος αγωνιζόταν επίσης στη SL2 με τον Ηρακλή Λάρισας!

Συμπερασματικά:

Προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουν ακόμη μερικές μεταγραφικές κινήσεις με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Στέλιο Βενετίδη να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση, ούτως ώστε να μπορέσουν να φέρουν στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν.

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ