Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΟΝ Αρτάκης: Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Έντονος φαίνεται πως είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟΝΑ, με τους Αρτακιανούς να συνεχίζουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ παράλληλα βρίσκονται κοντά και σε δύο πολύ ‘μεγάλες’ προσθήκες.

“Ζαχαρόπουλος, Κουτρόπουλος και Ανδρούτσος αποχώρησαν, Βρέττος και Ζουρμπουλής ανανέωσαν”

Οι Αρτακιανοί την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τρεις ποδοσφαιριστές, πρόκειται για τον Ευθύμη Ζαχαρόπουλο, τον Γιάννη Ανδρούτσο και τον Κώστα Κουτρόπουλο, τους οποίους ο ΑΟΝΑ τους ευχαρίστησε για την περυσινή τους προσφορά!

Παράλληλα οι ‘ερυθροκίτρινοι’ είχαν την μεγάλη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον εξτρέμ Παναγιώτη Βρέττο, ο οποίος έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος κατά την θητεία του στην ομάδα της Αρτάκης και δεν έχει παίξει όσο θα ήθελε λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισε πέρυσι, εκτός του Βρέττου όμως, ο ΑΟΝΑ έδωσε τα χέρια και για την νέα σεζόν με τον Χρήστο Ζουρμπουλή, ο οποίος πέρυσι με την σειρά του έβαλε και εκείνος το λιθαράκι του στην ξέφρενη πορεία της ομάδας.

“Ενίσχυση και πίστη στο Ευβοιώτικο στοιχείο”

Έντονη μεταγραφικά ήταν και αυτή η εβδομάδα που πέρασε στο στρατόπεδο της Αρτάκης, με τον ΑΟΝΑ να προχωρά συνολικά σε 4 ακόμη προσθήκες, προσθήκες οι οποίες δείχνουν πίστη στο ‘νέο αίμα’ αλλά και στο ευβοιώτικο στοιχείο!

Θα ξεκινήσω από τους δύο μικρούς. Τόπο στα νιάτα φαίνεται πως δίνει ο ΑΟΝΑ και έτσι έφτασε στην απόκτηση δύο πολύ ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι την περασμένη σεζόν πραγματοποίησαν εξαιρετικές σεζόν με τις ομάδες τους. Πρόκειται για τον 18χρονο μέσο Γιάννη Φισκατώρη ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕ Χαλκίδας (όπου βρισκόταν 3 χρόνια) και για τον επίσης 18χρονο Εφραίμ Ζαχαράκη, ο οποίος είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον ευβοϊκό χώρο, έχοντας παραστάσεις από την πρώην κατηγορία της Βοιωτίας, της Εύβοιας αλλά και από την Γ’ Εθνική όπου αγωνίστηκε πέρυσι στο δεύτερο μισό με την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς.

Εκτός όμως από τους δύο νεαρούς, ο ΑΟΝΑ προχώρησε και στην προσθήκη δύο ακομη παιχτών οι οποίοι την νέα σεζόν μπορούν να κάνουν την διαφορά, πρόκειται για τους Ευβοιώτες Νίκο Σπηλιώτη και Τόλη Χατζηστάμου! Ο Σπηλιώτης είναι μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο Σχηματαρίου, ώσπου ήρθε στην Εύβοια για λογαριασμό του Ολυμπιακού Χαλκίδας, ενώ αργότερα αποχώρησε με προορισμό την ΑΕΚ Αθηνών, στην οποία αγωνίστηκε από την Κ17 έως την Κ20! Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν και πρωταγωνιστούσε στην ομάδα του ΑΟ Υπάτου στην Γ’ Εθνική.

Ο Χατζηστάμου, επίσης μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας φορώντας με μεγάλη επιτυχία την φανέλα του Λήλα Βασιλικού, απ’ όπου και έκανε το μεγάλο άλμα για τις ακαδημίες του Ατρόμητου. Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε από την Κ17 έως την Κ20 και όταν έφυγε επέστρεψε στην Εύβοια για χάρη του Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν στην Β’ Εθνική. Ακολούθησε μία πορεία με ομάδες στην Γ’ Εθνική, μεταξύ αυτών οι: Άγιος Ιερόθεος, Ολυμπιακός Λουτρακίου, ΑΟ Χαλκίς, Φωκικός, Εθνικός, Φοίνικας Επιδαύρου και Λευκίμμη και πλέον έφτασε η ώρα να επιστρέψει στην Εύβοια για χάρη της Αρτάκης αυτή την φορά!

“Πάει για το ‘μπαμ’ με Πολίτη και Παπαδάκη”

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΑΟΝΑ ‘δουλεύει’ και φαίνεται να είναι κοντά σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις. Πρόκειται για τους Ευβοιώτες Λάμπρο Πολίτη και Βαγγέλη Παπαδάκη, οι οποίοι αγωνίζονται στην Super League 2. Ο Πολίτης την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Χανιά, ενώ ο Παπαδάκης φόρεσε την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στις θέσεις της επίθεσης, κυρίως στην άκρη και αν έρθουν θα δυναμώσουν πάρα πολύ τον ΑΟΝΑ και θα κάνουν την διαφορά προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους πρωταγωνιστικούς της στόχους.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ