Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης: Ένας ακόμα ισπανόφωνος στην Τρίπολη

Η μακρά ιστορία του Αστέρα με τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ιβηρική ή τη Λατινική Αμερική και πατούν το χορτάρι του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” συνεχίζεται με τον Χουάν Μπατιστούτα Μιριτέγιο.

Ο νεαρός Αργεντίνος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη κάνοντας το βήμα σε μια πολύ στέρεα βάση καθώς εντάσσεται σε μια ομάδα με ένα από τα πιο ισχυρά ερείσματα στις ισπανόφωνες αγορές. Από την άλλη, η ομάδα της Πελοποννήσου που έχει πια διαιωνίσει την κατά γενική ομολογία υπερεπιτυχημένη πρακτική της, βρίσκει ακόμα ένα project από το οποίο χωρίς να επενδύσει πολλά μπορεί να κερδίσει πολλά περισσότερα.

Η ανακοίνωση των “Αρκάδων”:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Bautista Miritello. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέκτησε τον ποδοσφαιριστή πληρώνοντας τον δανεισμό του από την ομάδα της Αργεντινής, Defensa y Justicia και έχοντας οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024. 

Ο Juan Miritello γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Luján της Αργεντινής και αγωνίζεται ως επιθετικός. Καλωσορίζουμε τον Juan Miritello στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.”

Το βιογραφικό του παίκτη:

Defensa y Justicia

Flandria

Talleres Remedios

San Martín Tucumán

Η πρώτη δήλωση του Μιριτέγιο:

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μπορώ σίγουρα να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι προετοιμασμένος για αυτό το βήμα. Θέλω να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση που με επέλεξαν και για την προσπάθεια που έκαναν για να έρθω στην ομάδα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ