Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Συνεχίζουν τα “ψώνια” από το “πάνω ράφι” των μικρών κατηγοριών με Χρήστο Σαμαρά

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη είμαι γεγονός για τους ΥΛΤΕΞ που γεμίζουν το ρόστερ τους με παίκτες πεπειραμένους από τις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με μικρή ηλικία και σημαντικές παραστάσεις από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φέρνει στην ανατολική Θεσσαλονίκη η ομάδα των “λύκων” που επενδύει πολύ σε αυτόν το συνδυασμό, όπως φαίνεται και από την απόκτηση του Χρήστου Σαμαρά. Ο νεαρός παίκτης που έχει μοιράσει την καριέρα του ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και το Λυκόστομο, έρχεται πλέον στη συμπρωτεύουσα ως ένα από τα καλύτερα μπακ στο πρωτάθλημα που αγωνιζόταν κα με σκοπό να αποτελέσει βασική επιλογή για τη θέση του μετά τη διάκριση του για την πλειάδα ασίστ που μοίρασε.

Η ανακοίνωση:

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Σαμαρά για την σεζόν 2023/24.

Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου δεξιού οπισθοφύλακα από την ομάδα της Θύελλας Λυκοστόμου.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού (Κ6), πριν αποχωρήσει για τον Αλμωπό Αριδαίας όπου αγωνίστηκε ως το 2017.

Αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 στην Θύελλα Σαρακηνών, κερδίζοντας το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Πέλλας με… ρεκόρ διαφορά τερμάτων 153-7. Εκείνη την σεζόν ο Χρήστος σκόραρε 4 τέρματα όντας 14 ετών.

Έπειτα, τη σεζόν 2018-19 διετέλεσε αρχηγός στην Β’ ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, πριν επιστρέψει την επόμενη χρονιά στην Θύελλα Σαρακηνών για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Τη σεζόν 2021-22 έπαιξε για την Κ20 του Ηρακλή στην SL2 U20, ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια ενώ προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα.

Τελευταίος σταθμός του η Θύελλα Λυκοστόμου, με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα της Α1′ ΕΠΣ Πέλλας. Αναδείχθηκε μάλιστα πρώτος σε ασσίστ στην κατηγορία, με 15. Η ομάδα του έχασε την άνοδο στην Γ’ Εθνική στα μπαράζ ,στα οποία ο Χρήστος αγωνίστηκε ως βασικός κερδίζοντας και πέναλτι.

Χρήστο καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ