Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Χάνει Σλοβενία ο Παπαπέτρου

Την 14άδα που θα πάρει μαζί του ο Δημήτρης Ιτούδης για το φιλικό ματς κόντρα στην Σλοβενία την Τρίτη στις 21.30 (02/08) έκανε γνωστή η ΕΟΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Μανώλης Χατζηδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα μείνει στο πάγκο της Επίσημης Αγαπημένης, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις και εντάχθηκε μόλις την Δευτέρα (31/07) στην διάθεση του 52χρονου ομοσπονδιακού προπονητή.

Η αποστολή της Εθνικής:

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης.
  • SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Ρογκαβόπουλος.
  • PF: Δημήτρης Αγραβάνης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου.
  • C: Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Τσαλμπούρης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Με 14 παίκτες αναχωρεί η Εθνική Ανδρών (1/8, 17.15) για τη Λουμπλιάνα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (2/8, 21.30) τη Σλοβενία στον πρώτο από τους προγραμματισμένους αγώνες προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου μετά από 48 ώρες (2/8, 19.00), στο ΟΑΚΑ, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Νίκο Γκάλη, ο οποίος θα τιμηθεί και θα υπάρξει και η τελετή απόσυρσης της φανέλας του.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που αναχώρησε από το ΟΑΚΑ μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Τόμας Ουόκαπ.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ