Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός: “Ψώνια” από Τσεχία με Χάγιεκ

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ομάδες να επιστρέφουν στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο να βλέπεις αυτές τις ομάδες να κινούνται με τρόπο που τις φέρνει εξ’ αρχής πολύ κοντά στην επίτευξη του αρχικού του στόχου και στο κυνήγι ακόμα μεγαλύτερων.

Την προσπάθεια του Πανσερραϊκού θα ενισχύσει ο Τόμας Χάγιεκ που φέρνει στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας του αλλά και από την Eredivisie στην οποία παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Το “λιοντάρι” των Σερρών δείχνει πλέον με κάθε τρόπο πως έρχεται στη Super League για να μεινει.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή Τόμας Χάγιεκ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Τόμας Χάγιεκ είναι γεννημένος στις 01/12/1991 στο Ζλιν της Τσεχίας, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Από το 2019 και μέχρι τον Ιούνιο αγωνιζόταν στην Ολλανδία με την φανέλα της Φίτεσε, έχοντας συνολικά 61 συμμετοχές και 1 γκολ, εκ των οποίων οι 9 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Τσεχία με τις φανέλες των Μλάντα Μπόλεσλαβ, Βικτόρ Πλζέν, Χράντετς Κράλοβε και Ζλιν, μετρώντας συνολικά 174 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τόμας, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ