Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άτυχη η Σάκκαρη στην Ουάσινγκτον – Στα χέρια της εξαιρετικής Γκοφ το Citi Open

Άτυχη η Σάκκαρη στην Ουάσινγκτον, όπου δέχτηκε την ήττα από την εξαιρετική Γκοφ και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της – Η Σάκκαρη με την παρουσία της στον τελικό, επέστρεψε στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μια ακόμη ευκαιρία χάθηκε. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν πολύ καλή σε ορισμένα διαστήματα του παιχνιδιού, αλλά και αρκετά άτυχη. Η Ελληνίδα τενίστρια, δέχτηκε την ήττα στον τελικό του Citi Open στην Ουάσινγκτον με αντίπαλο τη Γκοφ (6-2, 6-3) και έχασε μια σημαντική ευκαιρία για να φτάσει τους δύο τίτλους, μετά το Μαρόκο Open το Μάιο του 2019.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στον τελικό. Η Κόκο Γκοφ, κατάφερε από το 2ο game, να κάνει το πρώτο break στην αναμέτρηση και έφτασε με άνεση στο 3-0 σε δέκα αγωνιστικά λεπτά. Η Σάκκαρη απάντησε με δικό της break στο 5ο game για να μειώσει (3-2), αλλά στη συνέχεια, η Αμερικανίδα το πήρε πίσω και έφτασε με ευκολία στην κατάκτηση του σετ με σκορ 6-2, κάνοντας το 1-0.

Ακριβώς αντίθετο ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Η Σάκκαρη με το «καλημέρα» έκανε το break και πήρε πολύτιμη ψυχολογία για τη συνέχεια, φτάνοντας το σκορ στο 2-0. Η Αμερικανίδα «έβγαλε» για λίγο τον εαυτό της από τη δύσκολη θέση, πετυχαίνοντας break στο 4ο σετ για το 2-2, ενώ στη συνέχεια οι δύο τενίστριες με ένα break η καθεμία, κράτησαν το σετ σε ισορροπία και στο 3-3. Από εκεί και έπειτα όμως, η Γκοφ κυριάρχησε. Η Αμερικανίδα δεν έχασε ούτε ένα game, έκανε το 6-3 και το 2-0 στα σετ για να γίνει η «Βασίλισσα» στην Ουάσινγκτον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ