Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολλανδία – Νότια Αφρική: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προχωράει

Αν και οι “οράνιε” κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ μαχητική ομάδα κατάφεραν προτάσσοντας την ποιότητα τους να επικρατήσουν με το όχι εντυπωσιακό, αλλά ούτε και φτωχό 2-0 που τις στέλνει στον προημιτελικό με την Ισπανία.

Ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι πλέον επίσημο. Ισπανία και Ολλανδία θα αναμετρηθούν προκειμένου να προκύψει από το ζευγάρι τους η πρώτη ημι – φιναλίστ της διοργάνωσης που διεξάγεται στα γήπεδα της Ωκεανίας. Πάμε όμως να δούμε πώς φτάσαμε εδώ.

Οι κοπέλες από τη βόρεια Ευρώπη τελειώνοντας τον όμιλο είχαν πια μπροστά τους μια ομάδα έναντι της οποίας υπερτερούσαν σε ποιότητα και ταλέντο. Το χάσμα όμως αυτό οι Αφρικανές είναι γνωστό πως θα το κάλυπταν με την ανταγωνιστικότητα τους που τις χαρακτηρίζει και του χάρισε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας τους στα νοκ άουτ του Μουντιάλ.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι βάσεις της “πορτοκαλί” πρόκρισης τέθηκαν από νωρίς αφού πριν βγει το πρώτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό τα κορίτσια από τη “χώρα της τουλίπας” βρήκαν το πρώτο τους τέρμα από στημένη φάση με την Ρόορ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας μετά από κάκιστη αντιμετώπιση της φάσης από τις αντιπάλους, οι οποίες ωστόσο αντέδρασαν άμεσα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν και εκείνες σκορ, αφού ο κίνδυνος που προκάλεσε η Γκατλάνα αποσοβήθηκε από την Φαν Ντόμσελααρ. Η τερματοφύλακας της Ολλανδίας μάλιστα είχε κάποιες ακόμα στιγμές που η ομάδα χρειάστηκε τη συνδρομή της μέχρι και το 68ο λεπτό που η συνάδελφος και υπερασπίστρια της εστίας της “Banyana, Banyana” ολιγόρησε σε σουτ της Μπιρεστέιν χάνοντας μια μπάλα που φαινόταν να ελέγχει και τελικά βρέθηκε στα δίχτυα της. Η κατάσταση δεν μετεβλήθη ως το τέλος και έτσι πλέον οι Ευρωπαίες ρίχνουν το βάρος τους στην επόμενη μεγάλη αντίπαλο τους.

Πλέον λοιπόν έχουμε τον πρώτο προημιτελικό του αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα δείξει πια από τις δύο μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου γυναικών της “Γηραιάς Ηπείρου” μπορεί να φτάσει πιο μακριά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ