Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Στην Championship θα είναι ωραία με την Λέστερ για παρέα

Οι «Αλεπούδες» ξεκίνησαν δυναμικά την φετινή τους παρουσία στην Championship απέναντι στην Κόβεντρι μέσα στο «King Power Stadium», την κέρδισαν με ανατροπή 2-1 και έδειξαν πως θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς τέρματα, παρότι οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες αλλά τις άφησαν να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Παρά την πίεση και τις καλές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ όταν ο αμυντικός της Κόβεντρι Κάιλ Μακφάντζεν στο 47′, με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην περσινή φιναλίστ των πλέι οφ. Η Λέστερ αντέδρασε και ο ομογενής μέσος Ντιούσμπερι-Χολ ισοφάρισε στο 77ο λεπτό αφού έτρεξε υπέροχα από το κέντρο και έπιασε την κεφαλιά.

Το δεύτερο γκολ του ήταν ακόμη καλύτερο για την ανατροπή των «Αλεπούδων» και συγκεκριμένα στο 87′, καθώς μετά από ωραία φάση, έβαλε μια προσπάθεια στην πάνω δεξιά γωνία με το αριστερό του πόδι, δίνοντας το τρίποντο στην Λέστερ.

Θετικό πρόσημο εκτός από την νίκη, ήταν και το κατάμεστο «King Power Stadium», όπου οι φίλαθλοι έδειξαν την υποστήριξη τους για ακόμη μία φορά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ