Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέγκαν Ράπινο: Δεν τελείωσε όπως θα ήθελε και τ’ άκουσε από τον Ντόναλντ Τραμπ

Με μια ακόμα αισχρή επίθεση από τον ακραίο βωμολόχο και εκ νέου υποψήφιο για τον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίστηκε η κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και την εμβληματική φιγούρα της αμερικανικής κοινωνίας, Μέγκαν Ράπινο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και επίδοξος κριτής των πάντων σε πρόσφατο σχόλιο του στο “Truth Social” καταφέρθηκε για ακόμα μια φορά έναντι της αρχηγού του εθνικού συγκροτήματος της χώρας του. Αυτή τη φορά αφορμή αποτέλεσε το χαμένο πέναλτι της Ράπινο, το οποίο είναι αλήθεια πως έκαμψε το ηθικό των κοριτσιών της “αστερόεσσας”, αλλά δεν ήταν καταδικαστικό.


ΌΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Η “σοκαριστική και εντελώς απροσδόκητη” ήττα της γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ από τη Σουηδία είναι απολύτως συμβολική του τι συμβαίνει στο άλλοτε σπουδαίο Έθνος μας υπό τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν.

Πολλές από τις παίκτριες μας ήταν ανοιχτά εχθρικές προς την Αμερική. Καμία άλλη χώρα δε συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο.

Η woke κουλτούρα ισούται με αποτυχία. Ωραίο σουτ Μέγκαν, οι ΗΠΑ πάμε στην κόλαση.


 

Όμως για τον Τραμπ ήταν αυτή η άτυχη στιγμή της αρχηγού ήταν αρκετή προκειμένου να την προσβάλει και μέσω του δικού της προσώπου να στοχεύσει και αυτό του Τζο Μπάιντεν που έκανε το λάθος να επικρατήσει έναντι αυτού στις εκλογές με αμφισβητούμενο κατά τον ίδιο μάλιστα τρόπο.

Να θυμίσουμε, κλείνοντας, ότι η Ράπινο μαζί με την Άλεξ Μόργκαν έχουν πρωτοστατήσει στους αγώνες για τη γυναικεία ισότητα μέσα από το ποδόσφαιρο και την τελική καθιέρωση του “equal pay” που σιγά σιγά εξαπλώνεται από χώρα σε χώρα και θα αποτελέσει πάγια αρχή για τα επόμενα Παγκόσμια Κύπελλα. Αρχίζοντας από αυτά που θα διεξαχθούν σε Βέλγιο, Γερμανία και Ολλανδία για τις γυναίκες και ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό για τους άνδρες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ