Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός: Τρίτος με ανατροπή και υποσχέσεις στο Novicup του Βόλου

Την τρίτη θέση στο τουρνουά Novicup φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, πήρε ο Πανσερραϊκός. Η σερραϊκή ομάδα, νίκησε και μάλιστα με ανατροπή σε ένα ημίχρονο, τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στον… μικρό τελικό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε αυτό το τουρνουά. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς με τον Παναιτωλικό, οι «κόκκινοι» γνώρισαν την ήττα με 3-2 δεχόμενοι γκολ στην τελευταία φάση, σε έναν αγώνα που άξιζαν ακόμα και τη νίκη.

 

Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του, χρησιμοποίησε από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, για να περάσουμε στο β’ ημίχρονο που τα είχε όλα… γκολ, δοκάρι και κόκκινες κάρτες. Στο 53’ ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ χάρη στο αυτογκολ του Στάϊκου ο οποίος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χόβαν. Στο 67’ ο Μασκανάκης ισοφάρισε από κοντά για τα «λιοντάρια», ενώ στις καθυστερήσεις ο Τομάς με ωραίο σουτ από πλάγια θέση και μετά την κεφαλιά του Οικονόμου να σταματάει με τη βοήθεια του Παπαδόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2. Στο τέλος του ματς δημιουργήθηκε ένταση με ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, βλέποντας την κόκκινη κάρτα οι Ατιένθα και Θυμιάνης.

 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (46′ Γκαρσία), Άλβαρες (46′ Χουχούμης), Ζουκάνοβιτς (60′ Χριστόπουλος), Καστάνο (60′ Ατιένθα), Μουνάφο (46′ Βαλιέντε 82′ Γκροτζανιτς), Αλάγκμπε (46′ Έμπο), Σίτο (46′ Προύντζος), Καλτσάς (46′ Ρέζις), Μπερτόλιο (46′ Ζουγλής), Μάντζης (46′ Κωστέας).

Πανσερραϊκός: Χοβάν (60′ Κατσικάς), Ντάνκερλαι (60′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας (60′ Τσαγκαλιδης), Πεταυράκης (60′ Καρασαλίδης), Γκοτζαμανίδης (60′ Αυλωνίτης), Χάγιεκ(30′ Μουργος) (60′ Σοφιανός), Σταϊκος (60′ Θυμιάνης), Στίνα (60′ Οικονόμου), Χατζηστραβός (60′ Τομάς), Γούλερι (60′ Μασκανάκης), Μπαϊροβιτς (60′ Αλεξιτς).

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ