Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχώρηση, μεταγραφές και η «πρώτη»!

Η αποχώρηση:

Παρελθόν από τους «κυανόλευκους» αποτελεί ο επί διετίας αρχηγός της ομάδας, Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως επίσης επιθυμία του ίδιου ήταν να επιστρέψει στην οικογένειά του στην Κύπρο. Ο 35χρονος μέσος ήδη ανακοινώθηκε από την Καρμιώτισσα.

Οι μεταγραφές:

Λάμπρος Πολίτης και Ραφαήλ Πέττας είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Νίκης!

Ο Λάμπρος Πολίτης προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχοντας 23 συμμετοχές, 7 γκολ και 5 ασίστ. Ο 28χρονος εξτρέμ έχει για δυνατό του σημείο το «ένας εναντίον ενός» και «σπεσιαλιτέ» του είναι να διασπάει τις αντίπαλες άμυνες από τα πλάγια!

Ο Ραφαήλ Πέττας προέρχεται από τον Αλμωπό Αριδαίας και μάλιστα τα τελευταία τρία χρόνια αποτελούσε τον πρώτο αρχηγό στην ομάδα της Πέλλας! Ο 27χρονος κεντρικός μέσος την περασμένη χρονιά κατέγραψε 27 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ!

Η επισημοποίηση:

Ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Super League 1 με τα χρώματα της Λαμίας. Ο 31χρονος έμπειρος γκολκίπερ μετράει συνολικά 107 επαγγελματικές εμφανίσεις εκ των οποίων οι 56 είναι στην πρώτη κατηγορία!

Η «πρώτη»:

Αύριο (14/8) αρχίζει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου υπό τις οδηγίες του Ελευθερόπουλου και του συνεργάτη Βενετίδη. Η πρώτη προπόνηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών στο βοηθητικό του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων πιθανολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ