Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Άντεξε στην πίεση και πέρασε στα πέναλτι! (Video)

Επική πρόκριση πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι (3-5), με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπρινιόλι!

 

Το «τριφύλλι» βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα (Πορτογαλία) διεκδικώντας την είσοδο στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Για να φτάσει σε αυτή την μεγάλη πρόκριση χρειάστηκε ένας εκπληκτικός Μπρινιόλι τόσο σε όλο το ματς με πολλές επεμβάσεις αλλά και στα πέναλτι με τον Ιταλό κίπερ να αποκρούει το πέναλτι του Γκεντουζί, αλλά και έναν εξαιρετικό Ιωαννίδη ο οποίος μείωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα σε 2-1, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) στην Αθήνα. Οι Γάλλοι είχαν προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε δύο τέρματα του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι (2-1) κι έτσι η ελληνική ομάδα πανηγύρισε στην ρώσικη ρουλέτα.

 

Σκόρερ: Ομπαμεγιάνγκ 2′, 45+2, Ιωαννίδης 90+9′.

Μαρσέιγ (Μαρθελίνο): Λόπεθ (120′ Ρούμπεν Μπλάνκο), Κλος, Ζιγκό, Μπεμπά, Λόντι, Ρονζιέ, Βερτού, Σαρ, Εντιάιγ (68′ Γκεντουζί), Ουναχί (59′ Χαρίτ), Ομπαμεγιάνγκ (80′ Βιτίνια).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Χουάνκαρ (70′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Βιλένα (70′ Τσέριν), Τζούριτσιτς (63′ Μπερνάρ), Μαντσίνι (106′ Κλεϊνχέισλερ), Βέρμπιτς (46′ Παλάσιος), Σπόραρ (63′ Ιωαννίδης).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ