Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Λίβερπουλ: Ένα φθηνό “πολυεργαλείο” ντύνεται στα “κόκκινα”

Οι “reds” από το Μέρσεϊσάιντ σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπέγραψαν έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιάπωνα Γουατάρου Έντο από την Στουτγκάρδη. 

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες της στον τομέα του μεταγραφικού σχεδιασμού αποφάσισε να εξορθολογίσει την πολιτική της πηγαίνοντας σε μια “value for money” κίνηση εκ Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, στο “στόχαστρο” της έβαλε αυτή τη φορά ένα από τα καλύτερα “εξάρια” της Bundesliga που διατελεί και αρχηγός της Στουτγκάρδης. Πρόκειται βέβαια για έναν τίτλο που ο Έντο δεν πρόκειται να διατηρήσει και τη νέα σεζόν. Αφού ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα και το φημισμένο πρωτάθλημα.

Αποκορύφωμα στην καριέρα του Ιάπωνα κεντρικού αμυντικού και αμυντικού μέσου αποτέλεσε η σεζόν 2020 – 2021. Τότε όπως αναφέρει η ιστοσελίδα squawkafootball o Έντο κατέγραψε ενάντια στους υπόλοιπους μέσους της Bundesliga:

‌Τις περισσότερες κερδισμένες κατοχές στο αμυντικό τρίτο της ομάδας του (254)

‌Τις περισσότερες κερδισμένες εναέριες μονομαχίες (219)

‌Τις περισσότερες αποσοβήσεις επιθέσεων (175)

‌Τις περισσότερες αποσοβήσεις επιθέσεων με το κεφάλι (105)

‌Τη δεύτερη θέση στον τομέα των επαφών με τη μπάλα (6511)

‌Τη δεύτερη θέση στον τομέα των επιτυχημένων μεταβιβάσεων (3940)

‌Τη δεύτερη θέση στον τομέα των κερδισμένων κατόχων στον άξονα (404)

‌Τη δεύτερη θέση στον τομέα των τάκλιν (208)

Το ερώτημα τώρα είναι ένα. Θα καταφέρει ο Έντο να ανακόψει τη γκρίνια που προέκυψε με τα την άκαρπη προσέγγιση στους Καϊσέδο και Λάβια;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ