Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανδραϊκός: Υψηλοί στόχοι για την ομάδα της ΕΠΣΔΑ

Ένα σύλλογος ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει αργά και σταθερά βήμα είναι ο Μανδραϊκός.

Ο σύλλογος της Μάνδρας κατά την περσινή σεζόν πήρε εύκολα την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔΑ. Φέτος στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, καθώς ήδη έχει κάνει δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, με τις οποίες προκάλεσε αίσθηση στο κοινό της Αττικής.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου και του Νίκου Παντίδου, παικτών με σημαντική παρουσία σε ομάδες της Super League. Επίσης, ανακοινώθηκε ο Ραφαήλ Γιουκαρής, με παρουσία σε Καλλονή, ΑΟ Τρικάλων και Αιολικό, ενώ έχει παίξει στην μεγάλη κατηγορία της Κύπρου με τα χρώματα της Αγίας Νάπας και του Άρη Λεμεσού. Ένας ακόμα παίκτης με θητεία σε Super League είναι ο Γιώργος Σκαθαρούδης, ο οποίος έχει παίξει με την Βέροια στην μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα έχει έρθει σε συμφωνία με τους Γιώργο Κακοσίμο, Χρήστο Γκαβζίδη, Αιμίλιο Βανδώρο, Σπύρο Λάμπρου, Κώστα Φραγκόπουλο και Χρήστο Πασαλίδη παίκτες με σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε ομάδες της Super League 2, Γ’ Εθνικής και Ερασιτεχνικών Κατηγοριών.

Το τεχνικό του επιτελείο θα αποτελείται από τους Γιώργο Σωτήρχο ως πρώτο προπονητή, Διονύση Κατραμάδο και Γιάννη Μαυρόπουλο.

Ο Μανδραϊκός έκανε γνωστό επίσης, πως την φετινή χρονιά θα κάνει και Β’ ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΔΑ και την οποία θα προπονεί ο Διονύσης Κατραμάδος.

Όπως φαίνεται ο Μανδραϊκός έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη, κάτι που γεννάει ελπίδες στους φίλους της ομάδας για το μέλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ