Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Όταν «ξύπνησε» πέρασε με «τριάρα» 

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ, καρδιοχτύπησε αλλά όταν «ξύπνησε» επικράτησε με 3-0 μέσα στην Τούμπα και πήρε το εισιτήριο για τα Play-Off του Conference League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» το σκορ στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβάμπ. Ο αρχηγός του Δικεφάλου ανέλαβε την εκτέλεση, σε ένα πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα με ωραία ατομική προσπάθεια ο Κωνσταντέλιας.

Οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να βρουν και δεύτερο γκολ αλλά στάθηκαν άτυχοι στο 21′ όταν σε κόρνερ από τα δεξιά ο Κουλιεράκης έκανε το πλασέ με τη μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι της Χάιντουκ. Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Έτσι στο 79’ κι έπειτα από κλέψιμο του Μπράντον Τόμας, η μπάλα κατέληξε στον Ζίβκοβιτς που με ωραία ενέργεια έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ο Σέρβος εκτέλεσε και το φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής που κέρδισε ο εξαιρετικός Κωνσταντέλιας. Η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και ξεγέλασε τον Λούτσιτς για το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Κοτάρσκι στέρησε από τον Λιβάγια το γκολ της τιμής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ