Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Αλεξανδρόπουλος του χάρισε την πρόκριση (Video)

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο Βέλγιο απέναντι στη Γκενκ, αλλά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν πολύ καλός… και με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις (1-1), οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν τους ομίλους του Κονφερενς Λιγκ και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία.

 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ με τον Πέιντσιλ, στην επανάληψη του πρώτου πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Πασχαλάκης, ενώ στο 65′ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε για τους Βέλγους. Η ελληνική ομάδα πίεσε για την ισοφάριση έπειτα από το αριθμητικό πλεονέκτημα και τελικά τα κατάφερε με το όμορφο γκολ του 21χρονου Αθηναίου χαφ, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. 

 

Γκενκ: Φάντεφοορτ, Μουχαμέντ, Κουέστα, ΜακΚένζι, Μουνιόθ, Χροσόφσκι (97′ Αροκοντάρε), Ελ Κανούς, Καγιεμπέ (98′ Ογιέν), Σορ (91′ Μπονσού Μπα), Πέιντσιλ, Φαντερά (70′ Γκαλάρζα).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά (80′ Βρουσάι), Καρβάλιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (68′ Μπιέλ), Φορτούνης (98′ Ντόι), Ελ Καμπί (68′ Ελ Αραμπί).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ