Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαρίνα Βίγκμαν: Πάντα εκεί στις μεγάλες στιγμές

Η Ολλανδή προπονήτρια αποτελεί την τελευταία εξαετία ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο “σύμπαν” του ποδοσφαίρου γυναικών συμβάλλοντας με τις σκέψεις της και τις τακτικές της στην “αδάμαστη” πρόοδο του.

Το όνομα της Σαρίνα Βίγκμαν που έγινε γνωστό το περασμένο καλοκαίρι στο ευρύ κοινό μέσω της κατάκτησης του EURO από την Αγγλία, διατρανώνει πια τη θέση του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα μέσω της θέσης που κέρδισε και στον τελικό του τρέχοντος Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύο στιγμές που την έχρισαν φιναλίστ στις δύο σπουδαιότερες διοργανώσεις σε εθνικό επίπεδο με δύο διαφορετικές χώρες και μάλιστα τέσσερις φορές σερί.

Αφού η Βίγκμαν πέρα από την άκρη του πάγκου της Αγγλίας στις τελευταίες διοργανώσεις, είχε καθίσει στην ίδια θέση και για λογαριασμό της πατρίδας της φτάνοντας μαζί της στην κατάκτηση του EURO 2018 και την δεύτερη θέση του Μουντιάλ της Γαλλίας το 2019 όπου ηττήθηκε από τις ΗΠΑ.

Κλείνοντας, δεν ξέρουμε πια θα είναι η κατάληξη της σε αυτή τη σελίδα ιστορίας που γράφει αυτές τις μέρες με τις “λέαινες”, αλλά ότι κι αν καταφέρει δεν μπορεί παρά να θεωρείται (ίσως) η πιο σημαντική προσωπικότητα των γυναικείων πάγκων τα χρόνια που διανύουμε.


UPDATE: Η Αγγλική Ομοσπονδία θα συμπεριλάβει τη Βίγκμαν στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ αν και εφόσον αυτός κληθεί να αποχωρήσει από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας της Εθνικής Αγγλίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ