Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπεν Φόστερ: Ένας γνήσιος “φύλακας άγγελος” κρεμάει τα γάντια του ξανά (video)

Ο Μπεν Φόστερ κρεμάει τα γάντια του αποτελώντας ένα από τα πιο γνωστά ονόματα ανάμεσα στα τόσα που έχουν κάτσει κάτω από τα δοκάρια των ομάδων της Premier League και ο λόγος είναι απόλυτα συγκεκριμένος και πολύ τιμητικός για τη θέση του.

Ο Άγγλος γκολκίπερ αποχωρεί ξανά από την ενεργό δράση μετά από μόλις 12 αγώνες με τη φανέλα της Ρέξαμ στην οποία αγωνίστηκε μετά από την πρώτη του περίοδο μακριά από το ποδόσφαιρο. Ο λόγος που το κάνει είναι όπως θα δείτε και παρακάτω επειδή αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να προσδώσει τα αναμενόμενα.

Ποιος ήταν όμως ο τερματοφύλακας που κρύβεται πίσω από την ιστορικότερη απόκρουση της ουαλικής ομάδας; Η απάντηση που δίνουμε εμείς σε συνεργασία με τη “Mirror” είναι πως πρόκειται για τον κίπερ με τις περισσότερες αποκρούσεις στην ιστορία της Premier League.

Photo credits: Mirror (Facebook account)

Κάτι που εξηγείται από το γεγονός πως τον είδαμε για χρόνια σε ομάδες όπως η Γουέστ Μπρομ και η Γουότφορντ. Ομάδες δηλαδή που χρειάζονται στο μέγιστο βαθμό τη συμβολή του τερματοφύλακα τους για να παραμείνουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τα λόγια του Φόστερ κατά τη δήλωση της αποχώρησης του:

Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις μου αυτή τη σεζόν δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που επιθυμώ και αισθάνομαι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ. 

Η απόφαση κατείχε κυρίαρχη θέση στο μυαλό μου, καθώς δεν ήταν μόνο το καλύτερο για μένα αλλά και για το κλαμπ. Παρά ταύτα πήρα την απόφαση μου θέλοντας να δώσω την ευκαιρία στην ομάδα να εξετάσει τις επιλογές που υπάρχουν πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Η Ρέξαμ θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.”

Η απόκρουση πέναλτι του Φόστερ που χάρισε την άνοδο στη Ρέξαμ στο 90+7′ του αγώνα με τη Νοτς Κάουντι:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ