Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Λευκοχωρίου: Επέστρεψε και το ‘χει ρίξει στη δουλειά

Ο ΠΑΣ Λευκοχωρίου αποτελεί ένα ακόμα σωματείο της ΕΠΣ Μακεδονίας που επιστρέφει με όρεξη να δημιουργήσει νέες πολύ όμορφες στιγμές και να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί στο νέο του ξεκίνημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι έχουν επιλέξει να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προβολή του συλλόγου και των δραστηριοτήτων του. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν εργάζονται σκληρά από την πρώτη στιγμή της επανίδρυσης πάνω στην “οικοδόμηση” ενός δυνατού συνόλου ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Εμείς λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που είναι δεδομένο ότι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στο Λευκοχώρι. Πρόκειται για τους:

Γιώργο Κολόκα, Γιώργο Καλτσά, Κώστα Ανατολίτη, Ζαφείρη Κυρμανίδη, Βασίλη Καραντασιάδη, Νίκο Μπόκο, Τάσο Γκότσιο, Θωμά Βλαχούδη, Στέλιο Πέτρου, Γιάννη Ξενίδη, Χρήστο Ανεστίδη και Τηλέμαχο Κοσμούδη.

Οι συγκεκριμένοι  αθλητές συνιστούν τη βάση μιας εξόχως πεπειραμένης ομάδας και αποκαλύπτουν τη διάθεση της διοίκησης να κάνει το καλύτερο δυνατό για το έργο που ανέλαβε.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, ως ημερομηνία – “κλειδί” λογίζεται η 28η Αυγούστου. Ημέρα κατά την οποία ο ΠΑΣ Λευκοχωρίου θα πατήσει και πάλι χορτάρι όντας πλήρης όπως διαμηνύεται από τους ιθύνοντες.

Ως Αθλητικός Κόσμος ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στον ΠΑΣ Λευκοχωρίου για τη νέα σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ