Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακή η Ατλέτικο διέλυσε την Βαγιεκάνο με επτά γκολ

Διαστάσεις θριάμβου πήρε η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Ράγιο μέσα στο Βαγιέκας, με τους ‘Ροχιμπλάνκος’ να σταματάνε στα επτά γκολ!

Σε ένα θεωρητικά όχι και τόσο εύκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που είχε 2/2 και μάλιστα δεν είχε δεχθεί και γκολ σε αυτές τις πρώτες ‘στροφές’ της La Liga, η Ατλέτικο ήταν σαρωτική και με μία τεράστια νίκη κατάφερε να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έδειξε από την αρχή τις άγριες διαθέσεις της, προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό χάρις στο πρώτο φετινό τέρμα του Αντουάν Γκριεζμάν και στην συνέχεια όλα έγιναν πιο εύκολα, με το ματς να έχει τελειώσει από το ημίχρονο. Στο 16′ ήταν η σειρά του Μέμφις Ντεπάι να χριστεί σκόρερ, ενώ είκοσι λεπτά μετά (36′) Ο Μολίνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά και φάνηκε να καθαρίζει το ματς.

Παρότι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις ο Αργεντινός τεχνικός, η Ατλέτικο μπήκε στο δεύτερο μέρος και όχι απλά δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα! Από δύο φορές σκόραρε ο Άλβαρο Μοράτα (73′ & 84′) ενώ το όνομα τους στην λίστα των σκόρερ πρόσθεσαν οι Κορέα (79′) και Γιορέντε (86′).

Αν μη τι άλλο τρομερή εμφάνιση από τους ‘Ροχιμπλάνκος’ μόλις μία εβδομάδα μετά το απογοητευτικό 0-0 στην έδρα της Μπέτις. Κάπως έτσι πλέον οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην 2η θέση με 7 βαθμούς, όντας αήττητοι σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκονται πίσω μόνο από την ‘Βασίλισσα’ Ρεάλ η οποία μετρά τρεις νίκες.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ