Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Clement Lenglet: Μετακομίζει προσωρινά στο Villa Park

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης της Aston Villa με την μορφή δανεισμού θα γίνει ο Clement Lenglet για τον επόμενο έναν χρόνο.

Ο 28χρονος Γάλλος ανήκει στην Barcelona, όμως τα τελευταία χρόνια οι επιδόσεις του έχουν ‘’πέσει’’ πολύ με αποτέλεσμα να μην βρίσει χρόνο συμμετοχής με την φανέλα των ‘’Μπλαουγράνα’’. Πέρσι ο Lenglet αγωνίστηκε με την φανέλα της Tottenham, όπου είχε πάει και πάλι με την μορφή δανεισμού.

Η σεζόν για την Villa ξεκίνησε αρκετά περίεργα, καθώς μόλις στην πρώτη αγωνιστική της Premier League, πέρα από ότι γνώρισε μία βαριά ήττα από την Newcastle, τραυματίστηκε ο κεντρικός αμυντικός Tyrone Mings, ο οποίος δεν αποκλείεται να χάσει και όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας και η ομάδα του Unai Emery αποφάσισε να το καλύψει φέρνοντας τον Lenglet στην ομάδα.

Ο Lenglet σίγουρα καλείται να αντικαταστήσει έναν σπουδαίο αμυντικό και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βγάλει ασπροπρόσωπη την ομάδα για την επιλογή της να τον φέρει στο Villa Park.

Τις επόμενες ώρες ο Γάλλος αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ