Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με δύο πρώην του Ιωνικού Ιωνίας! (pics)

Η διοίκηση της Δόξας Ασσήρου ήρθε σε πλήρη συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερη την αμυντική της λειτουργία. Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Κακοτρίχης και ο Πασχάλης Λιόντας γίνονται και επίσημα «κάτοικοι» Ασσήρου.


Ο Πασχάλης Λιόντας είναι 28 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ιωνικό Ιωνίας. Κατά το παρελθόν έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον Εθνικό Σοχού όπου βοήθησε την ομάδα να ανέβει στη Γ εθνική κατηγορία. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα του ΓΣ Ηλιούπολης ώντας και ο αρχηγός αυτής, του ΠΑΟ Κουφαλίων με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΜ τη σεζόν 2016-17 και του ΠΟ Τρίγλιας πριν μετακομίσει στον Ιωνικό.
Πλέον έρχεται στην Άσσηρο έχοντας περισσότερη εμπειρία έτσι ώστε να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Ο Λευτέρης Κακοτρίχης είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Λιβαδειά. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Λιβαδειά, ενώ αγωνιζόταν σε μικρή ηλικία με μεγάλη επιτυχία στην ΕΠΣ Βοιωτίας. Στην ομάδα του Λεβαδειακού έχει αγωνιστεί μέχρι και την Κ19 με μεγάλη επιτυχία. 

Τη σεζόν 2018-19 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό Ιωνίας όπου παρέμεινε στην ομάδα αυτή μέχρι και την περσινή χρονιά, έχοντας πολλές επιτυχίες στο ιστορικό του με ανόδο και αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ τη σεζόν 2021-22. Επίσης, ο Λευτέρης μετράει και 3 συμμετοχές στον Κύπελλο Ελλάδος την περσινή χρονιά με τον Ιωνικό.

Η επίσημη ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου 

«Η Δόξα Ασσήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο ακόμη μεταγραφές. Ο Λόγος για τον 24άχρονο κεντρικό αμυντικό Λευτέρη Κακοτρίχη και τον 28άχρονο έτερο κεντρικό αμυντικό Πασχάλη Λιόντα. Αμφότεροι έρχονται στην ομάδα μας από τον Ιωνικό Ιωνίας.
Τους καλοσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες»!

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ