Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το σερί συνεχίζεται στο «σπίτι» της

Η Λέστερ, μετά το επιτυχημένο πέρασμα της από το «Πρέντον Παρκ» απέναντι στην Τρανμίρ Ρόβερς για τον δεύτερο γύρο του Carabao Cup, επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς θα αντιμετωπίσει την Χαλ Σίτι, για την 5η αγωνιστική της Championship, με μοναδικό στόχο να συνεχίσει αήττητη την πορεία της (17:00).

Οι «Αλεπούδες» συνεχίζουν την πορεία τους για την άνοδο, καθώς έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο Carabao Cup κατάφεραν να πάρουν (με μέτρια εμφάνιση) την πρόκριση την Τρίτη κόντρα στην Τρανμίρ Ρόβερς και έδειξαν πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια ισάξια. Για το σημερινό ματς, άπαντες είναι προσηλωμένοι, καθώς γνωρίζουν την σημασία της νίκης αλλά και της διατήρησης των καλών εμφανίσεων. Το μοναδικό πρόβλημα που έχει τονίσει ο Έντσο Μαρέσκα, είναι πως στις τρεις από τις τέσσερεις αναμετρήσεις, στην Championship, η εστία της ομάδας του έχει παραβιαστεί.

Από την άλλη πλευρά, οι «τίγρεις» δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, χάνοντας τα δύο πρώτα παιχνίδια της, αλλά έπειτα έμεινε αήττητη στα επόμενα τρία και ισορρόπησε την κατάσταση. Οι εκτός έδρας εμφανίσεις δεν είναι καλές, με μόνο δύο νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ιστορικά, η Χαλ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της απέναντι στη Λέστερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι Άγγλος Τζον Μπάσμπι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ