Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

”Καρφιά” Πιρές σε Μέσι και Νεϊμάρ

”Φωτιές” άναψαν οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Νεϊμάρ για εκείνον και τον Λιονέλ Μέσι όταν έπαιζαν στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ρομπέρτ Πιρές ν’ απαντάει με αιχμές κατά του ποδοσφαιριστή.

Δύσκολα θα ξεχάσει το φετινό καλοκαίρι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς είδε τους δύο προαναφερόμενους να ετοιμάζουν βαλίτσες με άλλο προορισμό, ενώ βρίσκονταν πολύ κοντά στον χωρισμό με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή.

“Χάρηκα για τη σεζόν που είχε ο Μέσι αλλά ταυτόχρονα λυπήθηκα επειδή έζησε και τις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Έζησε ένα όνειρο με την Αργεντινή και κατέκτησε τα πάντα αλλά στην Παρί έζησε μία κόλαση. Όπως και εγώ. Ο Μέσι έφυγε με έναν τρόπο που δεν το άξιζε” ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου άσου τα οποία δεν άφησε να πέσουν κάτω ο παλαίμαχος εξτρέμ.

Παρακάτω τα λόγια του Πίρες:

”Μωρά που κλαίνε τους αποκαλώ εγώ. Το να είσαι επαγγελματίας σημαίνει να αντέχεις την πίεση. Μερικές φορές, όταν παίζεις καλά, είσαι χαρούμενος που απολαμβάνεις την εκτίμηση του κόσμου. Όταν δεν παίζεις καλά, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Όταν εγώ πήγα στην Άρσεναλ, έπρεπε να αντικαταστήσω τον Μαρκ Όφερμαρς και έλεγαν πως δεν είχα ελπίδες. Κράτησα το στόμα μου κλειστό, συνέχισα να δουλεύω και τελικά ανταμείφθηκα”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ