Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ – Με το υπάρχον ρόστερ για την υπέρβαση

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο την ευρωπαϊκή της λίστα, χωρίς να υπάρχουν αλλαγές και στοχεύει την υπέρβαση με το υπάρχον ρόστερ!

Μέχρι χθες το βράδυ η Ένωση δεν προχώρησε σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, αλλά ούτε πραγματοποίησε κάποια άλλη μεταγραφική ενίσχυση και θα αγωνιστεί στην Ευρώπη με το υπάρχον ρόστερ, χωρίς την παραμικρή αλλαγή.

Η ΑΕΚ έκανε χθες τις τελευταίες τις προσπάθειες με σκοπό να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, ώστε να μπορεί να τον δηλώσει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα σε Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον.

Τελικά όμως, δεν βρέθηκε λύση και τώρα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναζητούν περιπτώσεις αμυντικών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα μόνο στις εγχώριες διοργανώνεις.

Ραντόνια, Πήλιος, Φαν Βέερτ, Ζίνι και ο τραματίας Πάολο Φερνάντες συνέχισαν να παραμένουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας και οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τον Αλμέιδα είναι οι εξής:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Θεοχάρης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Πόνσε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ