Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Άντεξε στην πίεση και πήρε τον βαθμό!

 

Σημαντικό βαθμό πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης, καθώς άντεξε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και έδειξε σπουδαία αποτελεσματικότητα στην επίθεση!

 

Τελικό σκορ 2-2, με τους Ηπειρώτες να προηγούνται δύο φορές στην αναμέτρηση και τους Αρκάδες να έχουν ισάριθμες απαντήσεις, αλλά και αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Ο Τζίμας έκανε στο 16′ με δυνατό σουτ το 0-1 για τον ΠΑΣ, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Άλβαρες έφερε το ματς στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Μπάλαν έβαλε με κοντινό πλασέ ξανά τους «παγουράδες» μπροστά στο σκορ στο 28′, για να ισοφαρίσει (2-2) με κεφαλιά ο Ρίτζις για τους γηπεδούχους, στις καθυστερήσεις (45’+3′) του πρώτου ημιχρόνου. Παρά την υπεροχή του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (60′ Ντιάρα), Γκρόζντανιτς (77′ Μάντζης), Ρίτζις, Σίτο (60′ Βίκο), Μπαρτόλο (77′ Καλτσάς), Μιριτέλο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (70′ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (54′ Ροσέρο), Τζίμας (54′ Γκάρο), Μπάλαν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ