Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Κολλημένοι» δίχως νίκη!

Για την 4η αγωνιστική της Super League στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον ΝΠΣ Βόλο.

Αμφότερες οι ομάδες δεν κατάφεραν ούτε και σήμερα να πάρουν το παρθενικό τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Έτσι παραμένουν «κολλημένοι» στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας!

Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό! Ο Ρομπάιγ με σέντρα ακριβείας βρήκε τον σέντερ φορ Αντζιέλσκι, ο οποίος με προβολή προ του Σιαμπάνη πέτυχε το 1-0!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Βόλου ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Ασεβέδο! Έπειτα από τη σέντρα του Άλχο από τα δεξιά, ο στόπερ του Ατρομήτου άθελά του με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Αξιοσημείωτη φάση της αναμέτρησης ήταν το τέρμα που πέτυχε στο 78’ ο Ντέλετιτς, ωστόσο ύστερα από τη χρήση VAR ο επιθετικός του Βόλου υποδείχθηκε σε θέση όφσαιντ και το γκολ ακυρώθηκε!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Έντερ (60′ Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (72′ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (59′ Βέργος)

ΝΠΣ Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46′ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ (75′ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (57′ Μπερτόγλιο), Ενγκίν (46′ Μαχαίρας), Μωραΐτης (46′ Γκαρσία)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ