Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Με Ιχεανάτσο και Μακατίρ δεν έχασε κανείς!

Η Λέστερ ταξίδεψε στο Νόργουιτς προκειμένου να συνεχίσει τις θετικές της εμφανίσεις και τα κατάφερε, μιας και πήρε το «διπλό» με 2-0, για την 7η αγωνιστική της Championship.

Οι «Αλεπούδες» κατέγραψαν τη μεγαλύτερη νίκη τους υπό τον Ένζο Μαρέσκα την περασμένη Παρασκευή κόντρα στην Σαουθάμπτον (4-1), όμως δεν είχαν πολύ χρόνο να το απολαύσουν, μιας και είχαν να πραγματοποιήσουν, μια δύσκολη αποστολή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο, όμως αυτό δεν τους εμπόδιζε από το να «χτυπήσουν» στις τελευταίες φάσεις. Στο 45ο λεπτό, Μαβιντίντι κέρδισε πέναλτι, με τον Ιχεανάτσο, να ανοίγει το σκορ για την Λέστερ, κλείνοντας με θετικό πρόσημο το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νόριτς προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως δεν τα κατάφερε. Η Λέστερ αντιθέτως το πάλεψε και «κλείδωσε» ακόμη ένα τρίποντο με γκολ στο 87′ από τον…συνήθης ύποπτο Μακατίρ, σκαρφάλωσε ξανά στις πρώτες θέσεις και έδειξε πως φέτος είναι ικανή για την άνοδο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Λέστερ είναι το Σάββατο (23/09) εντός έδρας, απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ