Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το «πράσινο υποβρύχιο» βύθισε το «κίτρινο»! (Video)

Με σκόρερ τους Φώτη Ιωαννίδη & Αντράζ Σπόραρ ο Παναθηναϊκός έκανε ιδανικό ξεκίνημα στους ομίλους τους Europa League, επικρατώντας της Βιγιαρεάλ με 2-0!

 

Το «τριφύλλι» με την ώθηση 57.000 φιλάθλων του που παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς πιέζοντας τους φιλοξενούμενους και παρότι οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο πρώτο εικοσάλεπτο, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ με τον Ιωαννίδη (38′). Οι Ισπανοί εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο πολύ πιο επιθετικοί με στόχο την ισοφάριση, αλλά η ελληνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα κενά τους και με τον Σπόραρ στο 78ο λεπτό ζευγάρωσε τα τέρματά της. Το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν για την δεύτερη αγωνιστική στο Ισραήλ, ώστε να αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Χάιφα, με στόχο ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον, Πέρεθ (76′ Αράο), Τσέριν, Παλάσιος (88′ Αϊτόρ), Μπερνάρ (77′ Τζούριτσιτς), Μαντσίνι (68′ Βιλένα), Ιωαννίδης (68′ Σπόραρ).

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Πεντράζα, Γκάμπια, Μαντί, Φερμένια, Τριγκέρος (61′ Μορένο), Κομεσάνια (61′ Παρέχο), Καπού, Σουάρεθ (30′ Πίνο), Ντίας (60′ Σόρλοθ), Μοράλες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ