Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

SuperLeague 2: Με το «αριστερό» η Κοζάνη, ιστορικό «διπλό» του Αιολικού

Ο Αιολικός προηγήθηκε, η ισοφάριση της Κοζάνης έδινε την εντύπωση ότι θα μοιράσουν τους βαθμούς σε μία ιστορική ημέρα, όμως οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» με τον Ιωάννου νικώντας με 2-1 και παίρνοντας το πρώτο τρίποντο στην SuperLeague 2.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Κοζάνη προσπάθησε να πιέσει ψηλά προκειμένου να πετύχει το γκολ, με τον Αιολικό να βγαίνεις και αυτός μπροστά με αξιώσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, με την κυριότερη να είναι η κεφαλιά του Ποζατσίδη μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Με το σφύριγμα της λήξης, οι δύο ομάδες, πήγαιναν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι έγινε πιο έντονο, με την Κόζανη ύστερα από πίεση να καταφέρνει να πετύχει το πρώτο γκολ, με τον Καλλέργη στο 53′, όμως δόθηκε οφσάιντ. Ό,τι δεν κατάφερε ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας, το έκανε ο Αιολικός μιας και στο 73ο λεπτό ο Ζάκαριτς έξω από την περιοχή, με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη για το 1-0.

Το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του, με το σύνολο του Άγγελου Διγκόζη να ισοφαρίζει στο 86′. Συγκεκριμένα, ο Σιατραβάνης εκτέλεσε το φάουλ που είχε κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα, αρκετά έξω από την περιοχή, με τον Σουλιώτη όμως να πιάνει την κεφαλιά και να βάζει το πρώτο γκολ του οργανισμού στην SuperLeague 2 μετά από 42 χρόνια (τελευταίος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Θεοδωρίδης).

Όμως η αναμέτρηση είχε και καθυστερήσεις, με την ομάδα της Μυτιλήνης να «χτυπάει» στο τέλος με μία εξαιρετική κεφαλιά του Ιωάννου, δίνοντας το ιστορικό τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ