Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Carabao Cup: Δοκιμασία στο Άνφιλντ με στόχο το «διπλό»

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα «σαλόνια» της Championship, η Λέστερ αντιμετωπίζει την εξαιρετική φέτος Λίβερπουλ, για την 3η φάση του Carabao Cup, μέσα στο Άνφιλντ (21:45, ATTICA TV).

Η Λέστερ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Championship μετά την νίκη επί της Μπρίστολ Σίτι με 1-0 στο «King Power Stadium». Οι «Αλεπούδες» είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με τους παίκτες του Ένζο Μαρέσκα να τα δίνουν όλα για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η σημερινή εκτός έδρας αποστολή είναι δύσκολη, όμως η δυναμικότητα του συλλόγου την φετινή χρονιά, δίνει ελπίδα στους ανθρώπους του συλλόγου. Βάρντι, Ιχεανάτσο και Μακατίρ φαίνεται πως θα δώσουν τις λύσεις επιθετικά, με την αμυντική λειτουργία να είναι αυτή που χρήζει βελτίωσης. Ο ταλαντούχος αμυντικός Ντόιλ «χτύπησε» στο τελευταίο ματς και δεν υπολογίζεται. Ανέτοιμος είναι και ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Κάνον, σταθερά εκτός ο χρήσιμος μέσος Πρατ. Έτοιμος για ντεμπούτο είναι ο στόπερ Κόουντι, ο οποίος φαίνεται πως θα κάνει ντεμπούτο.

Από την άλλη πλευρά, η Λίβερπουλ δεν έχει ακόμα χάσει κανένα επίσημο παιχνίδι, με την 2η θέση μετά από 6 αγωνιστικές στην Premier League να είναι ενδεικτική της προσπάθειας της. Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έχει πετύχει 17 γκολ σε 7 ματς με την επίθεση της να είναι εξαιρετική, ενώ τα 6 γκολ παθητικό, δείχνει πως η αμυντική λειτουργία είναι καλή, αλλά θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια, εάν θέλει να κυνηγήσει το τρόπαιο του Αγγλικού πρωταθλήματος. Ο βασικός ακραίος αμυντικός Αλεξάντερ-Άρνολντ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό και είναι στο χέρι του Γερμανού αν θα χρησιμοποιηθεί, απών καιρό είναι ο χρήσιμος μέσος Τιάγκο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Τιμ Ρόμπινσον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ