Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Χαλαρή «τριάρα» και έφυγε για Λεωφόρο!

Σε μία ήρεμη βραδιά (όπως εξελίχθηκε) στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του ΝΠΣ Βόλου με 3-0 για την 6η εμβόλιμη αγωνιστική, πήρε ακόμα ένα τρίποντο και δηλώνει έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι για ένα μισάωρο δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά όταν το έκαναν θριάμβευσαν. Αρχικά, στο 39′ όταν ο Τάισον εκτέλεσε ένα ωραίο φάουλ, και ο Κουλιεράκης σκόραρε με κεφαλιά. Το τέρμα πιστοποιήθηκε μετά από χρήση του VAR από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Τάισον συγκεκριμένα υποδέχθηκε την πάσα του Σβαμπ στο 45’+1 και σχεδόν πίσω από το κέντρο ξεχύθηκε προ του Λούνα και γύρισε ωραία στ’ αριστερά με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να τη στέλνει με προβολή στην κενή εστία για το 2-0.

Ο Δικέφαλος “πάλεψε” για το κερασάκι στην τούρτα, κάτι που κατάφερε στο 55ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μπάμπα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τσοκάνης δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Σαμάτα πέρασε και τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε με το αριστερό για το 3-0.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ