Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Μπορούσε το τρίποντο, «πληγώθηκε» στο τέλος

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα για να πάρει ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Μπράντον Τόμας και τον Ζίβκοβιτς να του δίνουν την νίκη, όμως τον Παναθηναϊκό να «χτυπά» στο τέλος (2-2) και να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 18ο λεπτό από τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, ο Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα, ο Κωνσταντέλιας άφησε έξυπνα για τον Μπράντον Τόμας και εκείνος πλάσαρε τον Μπρινιόλι από κοντά για το 1-0 του ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι συνέχισαν την υψηλή πίεση και δικαιώθηκαν με γκολ. Στο 32′ ο Παλάσιος μέσα από την περιοχή έπιασε το δεξί σουτ μετά από κόντρες, με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» έψαχναν το γκολ που θα τους δώσει την νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου, με τον Ζίβκοβιτς να βοηθά σε αυτή τη σκέψη. Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τάισον πέρασε ανενόχλητος μεγάλη απόσταση, πάσαρε χωρίς πρόβλημα στον Σέρβο, ο οποίος με ένα πανέμορφο σουτ έκανε το 1-2 για τους Θεσσαλονικείς. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει λύσεις, με πολλά σουτ εκτός περιοχής, με ορισμένα να πηγαίνουν εκτός και άλλα να χρειάζονται την επέμβαση του εξαιρετικού σε ακόμα ένα παιχνίδι Κοτάρσκι.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε υπέρ των φιλοξενούμενων, το «τριφύλλι» ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′), με τον Γερεμέγεφ να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μλαντένοβιτς και έκανε το τελικό 2-2.

Το σφύριγμα της λήξης έδωσε τους ίδιους βαθμούς και στις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στην δεύτερη θέση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ