Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Η ομάδα της εβδομάδας σύμφωνα με τη “Mirror”

Πολλοί ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στην αγωνιστική της Premier που ολοκληρώθηκε στο “Craven Cottage” και η “Mirror” επιχείρησε να τους βάλει στη θέση τους.

Ο ιστότοπος της φημισμένης αγγλικής εφημερίδας έδωσε οντότητα στην αγαπημένη συνήθεια πολλών τα τελευταία χρόνια που δεν είναι άλλη από τη διαμόρφωση της “Ομάδας της Εβδομάδας ή αλλιώς της “Team of the Week” όπως είναι περισσότερο γνωστή λόγω κυρίως των ποδοσφαιρικών βιντεοπαιχνιδιών.

Η “Mirror” λοιπόν έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Άλισον της Λίβερπουλ που μπορεί να μην κατάφερε να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του αλλά την κράτησε στον αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο παρά τις όσες αναποδιές της έτυχαν. Στη συνέχεια, στο δεξί άκρο της άμυνας έβαλε τον Κίραν Τρίπιερ που στο πρώτο γκολ της Νιούκαστλ ήταν αυτός που έμενε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Μιγκέλ Αλμιρόν. Για να πάμε στο κέντρο της άμυνας που το χρίσμα δόθηκε στους Άντερσεν και Ντόουσον, οι οποίοι έκριναν τις αναμετρήσεις των ομάδων τους με εκείνες του Μάντσεστερ. Ο ένας νικώντας τον Ονάνα και ο άλλος διώχνοντας τη μπάλα στη γραμμή στη φάση από την οποία κιόλας ξεκίνησε το δεύτερο και καθοριστικότερο τέρμα της Γουλβς απέναντι στη Σίτι. Ακολούθως και περνώντας στο αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκουμε τον Ντόουτι της Λούτον που κατέγραψε και την πρώτη του ασίστ στην Premier League. Για να συνεχίσουμε ανεβαίνοντας στο κέντρο όπου βρίσκουμε τον Γκάλαχερ της Τσέλσι που ήταν κυρίαρχος απέναντι στους αντιπάλους του, τον Όντεγκαρντ που για ακόμα μια φορά διηύθυνε εξαιρετικά την επίθεση των “κανονιέρηδων” βρίσκοντας και ακόμα ένα γκολ και τον Μπισούμα με τις ελάχιστες λανθασμένες μεταβιβάσεις απέναντι στη Λίβερπουλ. Ενώ ολοκληρώνεται η σύνθεση με την επίθεση η οποία περιέχει τον Νέτο που προκάλεσε με την απίστευτη κούρσα του το αυτογκόλ του Ρούμπεν Ντίας, τον Γκάμπριελ Ζεσούς που “δημιούργησε” από δική του χαμένη ευκαιρία το 0-1 του Σάκα και τον Όλι Γουότκινς που έκανε τα πάντα απέναντι στη Μπράιτον.

Η ενδεκάδα:

Photo Credits: Mirror (Facebook account)

Κλείνοντας, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι με την ομάδα της εβδομάδας θα ασχολούμαστε όχι κάθε Σαββατοκύριακο αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όπως σε κάθε τέτοιου είδους θεματική ενότητα θα θέλαμε τις απόψεις σας. Αρκεί αυτές να εκφράζονται με κόσμιο τρόπο και ορθό λόγο.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ