Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τρέλανε την Ευρώπη η ΠΑΟΚΑΡΑ, «ξέρανε» τους Γερμανούς

Ο μεγάλος ΠΑΟΚ «πάτησε» την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με γκολ του Κουλιεράκη στις καθυστερήσεις του αγώνα και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 28ό λεπτό με τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Τραπ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, με συνέπεια να γίνει το 1-0.

Στο 68ο λεπτό ο Κουλιεράκης δεν έκανε καλό κοντρόλ και είδε τον Μαρμούς να του κλέβει τη μπάλα και να ξενύχεται προς τη μεγάλη περιοχή για να βγει απέναντι στον Κοτάρσκι, με τον Αιγύπτιο να εκτελεί τον κίπερ του ΠΑΟΚ με άπιαστο δεξί σουτ και να φέρνει το ματς σε ισορροπία (1-1).

Ο Κουλιεράκης εξιλεώθηκε για το λάθος του στη φάση της ισοφάρισης και με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια στην άμυνα της Άιντραχτ έκανε το 2-1 στο 92′.

Στα τρία λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι και οι Ασπρόμαυροι πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, κάνοντας παράλληλα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67′ Σβαμπ), Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85′ Τόμας).

Άιντραχτ Τραπ, Πάτσο, Κοχ, Μαρμούς (75′ Ενγκανκάμ), Σαϊμπί, Σκίρι, Λάρσον, Χάουγκε (61′ Εμπιμπέ), Ενκουνκού (46′ Μπούτα), Τούτα, Κνάουφ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ