Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αντιδρούν ζητώντας γηπεδική λύση!

Μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία οργανώθηκε σήμερα στο κέντρο του Βόλου από τους δύο μεγάλους συνδέσμους της Νίκης, τους Blue Angels και το Blue Club!

Αιτία; Ο εξοβελισμός της ομάδας από τον Βόλο με προσωρινή μετακόμιση στην Καρδίτσα για το αυριανό ματς πρωταθλήματος (15/10) με αντίπαλο την Κοζάνη! Ως γνωστόν εδώ και μερικές ημέρες το Πανθεσσαλικό έκλεισε για λόγους επανασποράς-συντήρησης, ενώ για το στάδιο της Νεάπολης που χρησιμοποιεί η Νίκη Βόλου ως δεύτερη έδρα, ο Δήμος Βόλου αρνείται να παραδώσει το σχετικό παραχωρητήριο (αν και έχει εγκριθεί από τις 23 Ιουνίου 2023!!), διότι σύμφωνα με τους αρμόδιους του δήμου υπάρχουν ορισμένα τεχνικά προβλήματα που δεν έχουν διευθετηθεί!

Τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και οι φίλαθλοι βρίσκουν απέναντί τους τον δήμο Βόλου, ο οποίος δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση μια ομάδα της πόλης η οποία αγωνίζεται σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και μετράει ιστορία σχεδόν 100 χρόνων! Όλη αυτή η ασέβεια προς τον σύλλογο της Νίκης, ξεσήκωσε τους φιλάθλους σε μηχανοκίνητη πορεία η οποία μάλιστα κατέληξε στην Περιφέρεια! Ο κόσμος της Νίκης απαίτησε από τον νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό άμεση γηπεδική λύση όπως και από τον συνυποψήφιό του Δημήτρη Κουρέτα, ειδάλλως η αντίδραση των Νικιωτών φιλάθλων πιθανόν να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ