Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τη Δόξα Ασσήρου με… άρωμα Γερμανίας! (pics&video)

Η Δόξα Ασσήρου κλείνει κατά πάσα πιθανότητα τις μεταγραφικές της κινήσεις με μία πολύ δυνατή προσθήκη στο χώρο του κέντρου. Η ομάδα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 20άχρονο Χρήστο Ευαγγέλου ο οποίος μέχρι και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Γερμανική Heidenheim Κ19!


 

Η κίνηση της διοίκησης να φέρει τον Χρήστο Ευαγγέλου στην Άσσηρο ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη και τις προσδοκίες που περιμένουν και οι ίδιοι για τη φετινή χρονιά.
Αυτό είναι και ένα μεγάλο στοίχημα αν θέλετε για τον ίδιο τον Ευαγγέλου να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα της Δόξας Ασσήρου και γιατί όχι να βρει στη συνέχεια και ένα συμβόλαιο σε μία μεγαλύτερη κατηγοριακά ομάδα.

Να αναφέρουμε, πως ο Ευαγγέλου το περσινό καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ Β υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, όμως δεν έπεισε και ως εκ τούτου αποχώρησε.

Who is who Christos Evangelou 

Ο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να παίξει με ευκολία και στη θέση του στόπερ. Τα κυριότερα ατού του να είναι το γεροδεμένο του κορμί (1.86 μ.) και συνεπώς η αποτελεσματικότητα στις μονομαχίες, σε αέρα και έδαφος, η ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και το όμορφο passing game γενικότερα, η ηρεμία με τη μπάλα στα πόδια, και η ευχέρεια να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού με τις παρεμβάσεις του.

Ο 20άχρονος Λαρισαίος αμυντικός μέσος σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις υποδομές της ΑΕΛ, όπου παρέμεινει εκεί για 4 χρόνια.

Το 2013 αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία και το Μόναχο και να δοκιμάσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα στην τοπική TSV Milbertshofen.

Δύο χρόνια μετά, μετακινείται στην FT Gern, ενώ το 2016 έρχεται η κορυφαία στιγμή στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή και το όνειρο του Χρήστου γίνεται πραγματικότητα. Παίρνει μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου!

Στην Μπάγερν περνάει 2 υπέροχα χρόνια, όπου ξεδιπλώνει αρκετές αρετές από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και μαθαίνει από τους κορυφαίους που βρίσκονται στην ομάδα. Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της Μπάγερν (U14, U15, U17)!

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19 παραχωρείται δανεικός στην Κ17 της SpVgg Unterhaching και το πρωτάθλημα της U17-BUNDESLIGA SÜD/SÜDWEST για να πάρει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειαζόταν. Εκείνη τη σεζόν (2018-2019) μέτρησε 13 συνολικά συμμετοχές (3 με τη φανέλα της Μπάγερν και 10 με αυτή της Ούντερχαχινγκ).

Στη συνέχεια και με την ολοκλήρωση του δανεισμού του, πωλήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου στην FC Heidenheim 1846, όπου οι άνθρωποι της Χάιντενχαϊμ τον είχαν ήδη  τσεκάρει και τον ήθελαν αρκετά.
Μάλιστα η μεταγραφή αυτή κόστισε στην Χάιντενχαϊμ 280.000 ευρώ + το 30% των δικαιωμάτων του Ευαγγέλου! 

Στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Χάιντενχαϊμ Κ17 ήταν από τους βασικούς της ομάδας του στο πρωτάθλημα Oberliga U17, ενώ στη συνέχεια κατέγραψε και την πρώτη του συμμετοχή με την Κ19 της Χάιντενχαϊμ.

Η επίσημη ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου

«Η Δόξα Ασσήρου βρίσκεται στην εξαιρετική θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20άχρονο ποδοσφαιριστή Χρήστο Ευαγγέλου με την προηγούμενη ομάδα του να είναι η Γερμανική Χάιντενχαϊμ!
Αμυντικός μέσος με σημαντικές παραστάσεις από τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε με τις TSV Milbertshofen, FT Gern, FC Bayern U16, FC Bayern U17, U’haching U17, Heidenheim U17, Heidenheim U19.
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»!

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ