Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ξενιτεμένη και ηττημένη!

4η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Κοζάνη 0-1

Στο ουδέτερο γήπεδο της Καρδίτσας (ελέω επανασποράς του Πανθεσσαλικού και το θέμα με τη σύμβαση για το στάδιο της Νεάπολης), η Νίκη Βόλου ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε την Κοζάνη. Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, όμως στη συνέχεια ξαφνικά «έσβησαν» και οι φιλοξενούμενοι με σταδιακή άνοδο της απόδοσής τους πήραν το διπλό!

Το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης ανήκε ολοκληρωτικά στη Νίκη Βόλου, η οποία έχασε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε! Ο Κάσσος (6’), ο Πολίτης (17’), ο Κρητικός (25’), ο Γαβριηλίδης (26’) και ξανά ο Πολίτης στο 33’ απώλεσαν σπουδαίες κλασικές ευκαιρίες για να βάλουν μπροστά τους «κυανόλευκους»! Μετά το ημίωρο η Κοζάνη δειλά δειλά ισορρόπησε στο κέντρο, έκανε ορισμένες τελικές και κατόρθωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εκπληκτικό σουτ του Γραμμένου από το ημικύκλιο της περιοχής να προηγηθεί στο σκορ (0-1)!

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κοζάνης φάνηκε να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να κλείνει σωστά τους διαδρόμους και να προσπαθεί να απειλήσει χωρίς ωστόσο να φτάνει σε αξιόλογη τελική μπροστά από την εστία του Γκαραβέλη. Αντίθετα, η τυπικά γηπεδούχος Νίκη έδειξε να μεταμορφώνεται προς το χειρότερο και να εγκλωβίζεται! Δίχως φαντασία και ενέργεια στο παιχνίδι της η μοναδική στιγμή των «κυανολεύκων» καταγράφηκε στο 89ο λεπτό όταν το σουτ του Τζιώρα αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Μπογκντάνοβιτς!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Μπαχανάκ (77’ Γρομητσάρης), Αναστασίου, Κυριακίδης (77’ Τζιώρας), Γαβριηλίδης, Λίταινας (66’ Παναγιωτίδης), Πολίτης (54’ Ριμπέιρο), Κρητικός (77’ Βουκελάτος), Κάσσος

Κοζάνη: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (76’ Τάτσης), Σιατραβάνης (90’ Τσιμπούκας), Γραμμένος, Ποζατζίδης (60’ Δόρης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ