Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με στόχο το «διπλό»

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Λέστερ, η οποία φιλοξενείται από την Σουόνσι για την 12η αγωνιστική της Championship, με μοναδικό στόχο την συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων (17:00).

Το σύνολο του Ένζο Μαρέσκα αντιμετωπίζει τους «Κύκνους» από την 1η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, μετά και την νίκη επί της Στόουκ με 2-0, με πρωταγωνιστές τους Ιχεανάτσο και τον…συνήθης ύποπτο, Τζέιμς Βάρντι. Οι «Αλεπούδες» πραγματοποίησαν μία πειστική και σοβαρή εμφάνιση και πλέον θέλουν να πετύχουν ακόμη ένα τρίποντο, προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης, είναι πως η Λέστερ πηγαίνει στο συγκεκριμένο ματς, με έξι παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, κάτι που δείχνει την δυναμική που έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη πλευρά, η Σουόνσι βρίσκεται στην 12η θέση με 11 βαθμούς, ξεκινώντας νωθρά την πορεία της, αλλά η συνέχεια είναι αξιοσημείωτη. Οι γηπεδούχοι μετά από 7 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (5 ήττες, 2 ισοπαλίες) επέστρεψαν δυναμικά, παίρνοντας τέσσερις σερί νίκες και μάζεψαν αρκετούς πόντους. Το σύνολο του Μάικλ Νταφ αναζητά το τρίποντο κόντρα στην πρωτοπόρους για να αποκτήσουν περισσότερη ψυχολογία, ενόψει συνέχειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άντονι Μπάκχαουζ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ