Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με στόχο το «διπλό»

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Λέστερ, η οποία φιλοξενείται από την Σουόνσι για την 12η αγωνιστική της Championship, με μοναδικό στόχο την συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων (17:00).

Το σύνολο του Ένζο Μαρέσκα αντιμετωπίζει τους «Κύκνους» από την 1η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, μετά και την νίκη επί της Στόουκ με 2-0, με πρωταγωνιστές τους Ιχεανάτσο και τον…συνήθης ύποπτο, Τζέιμς Βάρντι. Οι «Αλεπούδες» πραγματοποίησαν μία πειστική και σοβαρή εμφάνιση και πλέον θέλουν να πετύχουν ακόμη ένα τρίποντο, προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης, είναι πως η Λέστερ πηγαίνει στο συγκεκριμένο ματς, με έξι παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, κάτι που δείχνει την δυναμική που έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη πλευρά, η Σουόνσι βρίσκεται στην 12η θέση με 11 βαθμούς, ξεκινώντας νωθρά την πορεία της, αλλά η συνέχεια είναι αξιοσημείωτη. Οι γηπεδούχοι μετά από 7 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (5 ήττες, 2 ισοπαλίες) επέστρεψαν δυναμικά, παίρνοντας τέσσερις σερί νίκες και μάζεψαν αρκετούς πόντους. Το σύνολο του Μάικλ Νταφ αναζητά το τρίποντο κόντρα στην πρωτοπόρους για να αποκτήσουν περισσότερη ψυχολογία, ενόψει συνέχειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άντονι Μπάκχαουζ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ