Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Ανακοίνωση του Δ.Σ. σχετικά με τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην ΑΕ Ευόσμου! (video)

Η Δόξα Ασσήρου θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον ντόρο που δημιουργήθηκε και την άδικη αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από το διαιτητικό τρίο στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Ευόσμου, προχώρησε πριν λίγα λεπτά σε επίσημη ανακοίνωση.


 

Η επίσημη ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου

«Δε χρειάζεται να προχωρήσουμε σαν Π.Α.Ο ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ σε μία ακόμη μακροσκελή ανακοίνωση, διότι δε θα αλλάξει κάτι στην παρούσα φάση καθώς το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Ευόσμου την περασμένη Κυριακή έχει ολοκληρωθεί και ανήκει ήδη στο παρελθόν. Από την άλλη, δε γίνεται να μην υπερασπιστούμε την ομάδα μας για κάποιες αποφάσεις του διαιτητικού τρίο που δείχνουν είτε κάποιου είδους “δόλο” είτε για μία ακόμη φορά “ανθρώπινα λάθη”.

Μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και το παρακάτω βίντεο με τις φάσεις του αγώνα Δόξα Ασσήρου – ΑΕ Ευόσμου μιλάει από μόνο του. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ελπίζουμε αυτά τα λάθη που έγιναν κατά τη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Ασσήρου, που όποιο αντίκρισμα και να είχαν να διορθωθούν και να μην επαναληφθούν.

Είναι κρίμα οι κόποι των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού μας τιμ να πηγαίνουν στράφι, διότι πρωταγωνιστές είναι μόνο αυτοί και τα αποτελέσματα θα πρέπει να κρίνονται μόνο από αυτούς. Όσο για το διαιτητικό τρίο ελπίζουμε πως αυτή η “κακή” ημέρα που είχαν στο χθεσινό παιχνίδι, να είναι η αφορμή για τη βελτίωσή τους και όχι για τη διαγραφή τους από τους πίνακες της ΚΕΔ.

Εμείς σαν διοικητικό συμβούλιο, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο όπως ακριβώς το μάθαμε και με το ήθος που διαθέτουμε, όμως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που θα ανεχτούμε τέτοια “ανθρώπινα λάθη”, καθώς την επόμενη φορά θα υπάρχουν συνέπειες, γιατί κάθε δράση φέρνει και αντίδραση».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ