Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αεράτη ΝΙΚΗ!

9η αγωνιστική

Αιολικός – Νίκη Βόλου 0-2

Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου συνεχίζουν την εκρηκτική τους πορεία στους τελευταίους αγώνες παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και παίρνοντας άνετα του τρεις βαθμούς! Το ίδιο έγινε και σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, εκεί όπου η Νίκη Βόλου πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον τοπικό Αιολικό και αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

«Φουριόζα» και κυριαρχική από τα πρώτα λεπτά η Νίκη Βόλου στο 12ο λεπτό ήδη προηγούνταν με 0-2! Μόλις στο 5’ ο Κρητικός με «σόλο» πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βραζιλιάνο Ριμπέιρο που ψύχραιμα σημείωσε το 0-1! Στο 9’ και πάλι ο Κρητικός ελίχθηκε ωραία, ωστόσο το σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων! Λίγα λεπτά αργότερα στο 12’ ο Τάσος Κρητικός τελικά χρίστηκε σκόρερ για το 0-2 έπειτα από την ασίστ του Παναγιωτίδη! Στη συνέχεια η Νίκη έδωσε χώρο στον αντίπαλό της, όμως ο Αιολικός έδειχνε ανίκανος να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γκαραβέλη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος με τη Νίκη να κάνει διαχείριση του αγώνα και με τις αλλαγές του Ελευθερόπουλου στον χώρο του κέντρου να βοηθούν στην κατοχή της μπάλας. Ο γηπεδούχος Αιολικός αγχωμένος λόγω της επιτακτικής ανάγκης βαθμών το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει μια καλή φάση στο 57′ με το σουτ του Ζάκαριτς να περνάει άουτ! Απεναντίας η Νίκη είχε τη δυνατότητα να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 78′ με τον Γαβριηλίδη, ο οποίος αστόχησε από πλάγια θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιολικός: Μιλόγεβιτς, Μαξιμένκο (46′ Σινγκ), Κολλαράς, Λουμανσρόμπεν (36′ Νούλας), Γιοκέ, Ενομό, Καρανίκας (36′ Μουχάλης), Σρνιτς (76′ Κριμιτζάς), Τριανταφύλλου, Μανούσος, Ζάκαριτς (76′ Ιωάννου)

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Ανδρέου, Ναά, Κυριακίδης (86′ Μέτσε), Παναγιωτίδης (46′ Γαβριηλίδης), Λίταινας (59′ Πέττας), Ριμπέιρο (59′ Τοπαλίδης), Κρητικός, Τζιώρας (69′ Μοράρ)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ