Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δείχνει να ανακάμπτει ο Αιολικός!

Την δεύτερη σερί του νίκη πανηγύρισε πριν λίγη ώρα ο Αιολικός, καθώς κέρδισε εύκολα (4-2) τον Καμπανιακό, στο ντεμπούτο του Μπόμπαν Κριτσμάρεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

 

Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ενομό, ενώ ο Μανούσος στο 18′ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γιουκούδης μείωσε (2-1) για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο 42ο λεπτό, με τον Αιολικό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Γιόκε (67′). Δύο λεπτά αργότερα (69′), ο Ενομό έκανε το 4-1 για τους γηπεδούχους με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με τον Μανιό στο 86’ να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

 

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Τριανταφύλλου (72′ Γκιάσι), Μουχάλης (85′ Καγκελίδης), Λουμανσρόμπεν (46′ Κόρτνιτς), Κάτσε (68′ Νούλας), Τριανταφυλλάκος, Γιόκε (72′ Κριμιτζάς), Ενομό, Μανούσος.

Καμπανιακός (Χαλιλάι): Γιακουμής (29′ Κασαπίδης), Π. Καθάριος, Γιουκούδης, Προσκυνητόπουλος (60′ Σαρβανίδης), Μπούσης (60′ Βοσκόπουλος), Ν. Καθάριος (71′ Μανιός), Έππας (71′ Καράμπελας), Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Φροσύνης, Τότσκα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ